ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι απολύθηκε ένας υπάλληλός του ο οποίος χειριζόταν το οτοκιού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι έβαλε στοιχήματα ύψους δεκάδων χιλιάδων δολαρίων σχετικά με το περιεχόμενο των ομιλιών του, το οποίο γνώριζε εκ των προτέρων.
Ο εργαζόμενος απολύθηκε «χωρίς αποζημίωση» είπε η Κάρολαϊν Λέβιτ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Ο πρόεδρος Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Κιλκίς και Ροδόπη
Βουλή: Υπερψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τους κανόνες στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Τζεφ Σμιντ (Fed Κάνσας Σίτυ): O πληθωρισμός στις ΗΠΑ παραμένει υπερβολικά υψηλός για πολύ καιρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Βίαια επεισόδια ξανά στο Παρίσι – Χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, απάντησαν με πυροτεχνήματα οι διαδηλωτές
- Ζελένσκι: Η άρση των κυρώσεων κατά της Μόσχας από τις ΗΠΑ θα συνεχιστεί
- Οι Χούθι απελευθερώνουν πάνω από 150 μαχητές κυβερνητικών δυνάμεων
- Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για αστυνομικό της Τροχαίας που πιάστηκε στα χέρια με άνδρα για μια κλήση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.