ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα παράταση για άλλες δέκα μέρες δίνει το υπουργείο Οικονομικών στην διορία για υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων η οποία είχε ήδη παραταθεί προ δεκαπενθημέρου και έληγε κανονικά αύριο.
Με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο Υπ.Οικονομικών κος Τσακαλώτος στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την αγορά παιγνίων και το Καζίνο Πάρνηθος, προβλέπεται και νέα παράταση για την οικειοθελή δήλωση εισοδημάτων μέχρι 25/11/2017.
Οι ρυθμίσεις επιτρέπουν σε όσους φορολογούμενους δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις ή έχουν υποβάλει ανακριβείς δηλώσεις για πάσης φύσεως φόρους, κατά τα έτη 2001 έως και 2016 να υποβάλουν αρχικές ή τροποποιητικές εκπρόθεσμες δηλώσεις κερδίζοντας σημαντικές μειώσεις στους πρόσθετους φόρους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς επίσης και απαλλαγή από ποινικές κυρώσεις για τη διάπραξη αδικημάτων μεγάλης φοροδιαφυγής.
Επίσης, οι εν λόγω ρυθμίσεις προβλέπουν και σημαντικές μειώσεις στους πρόσθετους φόρους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς επίσης και απαλλαγή από ποινικές κυρώσεις για τη διάπραξη αδικημάτων μεγάλης φοροδιαφυγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Στο απόγειό της με το αστέρι της να λάμπει στο Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση με τους CEOs φαρμακευτικών εταιρειών για το clawback
- Ανατροπή στη Ναυτιλία: Ραγδαίες αλλαγές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το «φιλέτο» της Neoset στο Ψυχικό και η ιστορική ποτοποιία «Μακεδονική» στη Δράμα