ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε χθες 07.07.26, εξέλεξε ομόφωνα ως Πρόεδρό του τον Θέμη Σαρασίδη καθώς και τα λοιπά μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ. Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2028.

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ 2026-2028 έχει ως εξής:

Ως Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΣΕΒΕ ορίστηκε από το ΔΣ η κα. Βασιλική Λούντζη, Νομική Σύμβουλος ΣΕΒΕ.
Ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Θέμης Σαρασίδης αναλαμβάνοντας το τιμόνι του ΣΕΒΕ, δήλωσε:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου στην προεδρία του ΣΕΒΕ και ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτή με πλήρη επίγνωση της ιστορίας των 51 ετών του Συνδέσμου, του σημαντικού έργου που επιτέλεσαν όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις και της πολύτιμης παρακαταθήκης που μας κληροδότησαν. Με πνεύμα συνεργασίας, ενότητας και συλλογικής προσπάθειας, η νέα Διοίκηση θα εργαστεί ώστε ο ΣΕΒΕ να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη, ενισχύοντας τον ρόλο του ως του μεγαλύτερου φορέα εξωστρέφειας της χώρας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του εθνικού στόχου για την περαιτέρω αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και της διεθνούς παρουσίας της ελληνικής επιχειρηματικότητας τα επόμενα χρόνια.»

Διαβάστε επίσης:
NAVEE: Τα e-scooters NT5 Max και XT5 Pro ήρθαν στην Ελλάδα και αλλάζουν τις μετακινήσεις μας
Γκίκας: Είμαστε σε επαφή με τους πλοιοκτήτες για τον συνωστισμό πλοίων στη Ραφήνα
CMA CGM: Ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος θαλάσσιος μεταφορέας κοντέινερ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηβασιλείου κατά Νταβούτογλου στο συνέδριο του Economist: «Στην Κύπρο έγινε παράνομη εισβολή» (video)
- Φωτιά στον Αργυρόμυλο Λάρισας – Έσπευσαν 4 εναέρια μέσα
- BofA: Ξεκινά κάλυψη της SpaceX με «buy» και τιμή στόχο 235 δολάρια – Το Starship, το Starlink και το στοίχημα της τεχνητής νοημοσύνης
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Η θωράκιση της Αττικής είναι για εμάς ζήτημα ευθύνης απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και την ανθεκτικότητα των πόλεών μας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.