Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο Παναγιώτης Νέστορας, σύζυγος της Βάγιας Νέστορα που έχασε τη ζωή της μετά από εμπρηστική επίθεση στην οικία της οικογένειας, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής.

«Εύχομαι αυτοί που το έκαναν αυτό να μην πάθουν οι δικές τους οικογένειες κάτι το αντίστοιχο, να τους έχει καλά ο Θεός, να τους προσέχει προς την καλή πλευρά και όχι σε αυτό που κάνουν. Πιστεύω ότι η Δημοκρατία μας έχει τη δύναμη να τους βρει και να τους δικάσει δίκαια, όπως κάνει πάντα», δήλωσε αρχικά για την εμπρηστική επίθεση εναντίον της οικογένειάς του στη Θεσσαλονίκη.

1

«Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια χτυπήματα ύπουλα, άνανδρα και τα οποία δείχνουν μίσος για όλους μας», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Νέστορας.

Για την κατάσταση της υγείας της κόρης του Αφροδίτης, δήλωσε πως «από χθες είναι στο Παπανικολάου έχει τα εγκαύματά της και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει. Γενικά είναι καλά. Μείναμε οι δυο μας, θα το παλέψουμε όσο κάναμε και στο παρελθόν και θα βγούμε νικητές».

Όπως ανέφερε, η ημερομηνία της κηδείας της συζύγου του θα εξαρτηθεί από το πότε θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο η Αφροδίτη Νέστορα και θα γίνει στην Κοζάνη, όπου είναι και θαμμένη η κόρη τους.

Εξιτήριο έλαβε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού από την εμπρηστική επίθεση.

«Είμαι καλά, προληπτικά με είχαν κρατήσει», δήλωσε.

Δελτίο Τύπου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Οι ασθενείς κ. Νέστoρας Παναγιώτης και ο κ. Γ.Π, έλαβαν σήμερα εξιτήριο από το Πνευμονολογικό Τμήμα του ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ καθώς αντιμετωπίστηκε η αναπνευστική δυσχέρεια τους από την εισπνοή καπνού και η κατάσταση της υγείας τους κρίθηκε πλήρως αποκατασταθείσα από την επιστημονική ομάδα των θεραπόντων ιατρών.

Η κα Ε.Π, συνεχίζει την νοσηλεία της στην Β Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ-Στεφανιαία Μονάδα σε πολύ καλή και σταθερή κλινική κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν σας φοβόμαστε»: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης η κουλτούρα ανοχής

Κόντρα για τα δύο άκρα μετά τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – «Δεν σας φοβόμαστε το μήνυμα» κατά της τρομοκρατίας

Tρομοκρατική επίθεση στην Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 3 νεαροί στο επίκεντρο των ερευνών – Τι εξετάζεται