ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι του Λαυρίου μεταφέρει η SEAJETS τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της από και προς τη Ραφήνα για την σήμερα, Παρασκευή (03/07), λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που έχουν εξαγγείλει τρία ναυτεργατικά σωματεία.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο θα εκτελεστούν εκτάκτως από το Λαύριο, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα στις μετακινήσεις των επιβατών και στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.
Ειδικότερα, το «TERA JET 2» θα αναχωρήσει στις 09:50 από το Λαύριο για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Πάρο, με επιστροφή στο ίδιο λιμάνι, ενώ το «CHAMPION JET 3» θα αποπλεύσει στις 11:00 για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Παράλληλα, το «SUPERRUNNER JET» θα καταπλεύσει και θα αναχωρήσει στις 14:20 από το Λαύριο αντί της Ραφήνας, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα ωράριά του.
Οι επιβάτες έχουν ήδη ενημερωθεί από την εταιρεία για τις αλλαγές, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τα κατά τόπους πρακτορεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Seanergy: Την Δευτέρα ξεκινά η δημόσια προσφορά του ομολόγου – Από 4,90% έως 5,20% η απόδοση
- Συντάξεις χηρείας: Τέλος στις περικοπές για πάνω από 200.000 δικαιούχους – Στο 70% η παροχή, διατηρούνται οι δύο εθνικές συντάξεις
- Υποκλοπές: Στόχος του Pegasus ο Στέλιος Κούλογλου την περίοδο της έρευνας του Ευρωκοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις
- F1 Βρετανία: Ποντάρει στους φιλάθλους ο Χάμιλτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.