ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη χθες στην Καλλιθέα για τη δολοφονία ομοεθνή του στα Εξάρχεια, στα μέσα Ιουνίου. Φέρεται να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου για 180.000 ευρώ.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για ιδίαν χρήση και παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Κατά την αστυνομία, από τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί ταυτοποιήθηκε ότι ο 28χρονος Τούρκος είναι ο πληρωμένος δολοφόνος του 25χρονου.
Διαβάστε επίσης:
Αθώος ο πρώην αστυνομικός και TikToker Βαγγέλης Μπαταρλής για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης
Φωτιά στην Λούτσα Εύβοιας – Επιχειρούν 5 εναέρια μέσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Δίνουμε μάχη για να μην αυξηθούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Το πλοίο δεν είναι πολυτέλεια για την ελληνική οικογένεια
- Τουρισμός: Άντεξε παρά την κρίση στη Μέση Ανατολή – Η «Αχίλλειος πτέρνα» των αεροπορικών, σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζα
- «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτορος Ουγκό στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
- Δημοσκόπηση Alco: Σταθερή πρωτιά ΝΔ με 24% – Κερδίζει έδαφος η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με 14,7%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.