ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης για Αλβανία: Η ενταξιακή πορεία συνδέεται με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας
Συνάντηση με τον υπαρχηγό της Γενικής Διοίκησης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Σαντάμ Χαφτάρ, θα έχει σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δεν προβλέπονται δηλώσεις προς τον Τύπο.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Δένδιας: Στις ΗΠΑ για συναντήσεις με εταιρείες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση κυκλώματος για παράνομα συνδρομητικά κανάλια με λεία 7 εκατ. ευρώ – Πώς δρούσαν οι δράστες
- ΕΕΚΕ: Ποια είναι τα δικαιώματα του ενοικιαστή σε μισθωμένο ακίνητο – Τι επισκευάζει ποιος
- Μαθιός Πυρίμαχα: Αναβολή ΓΣ για την 1η Ιουλίου
- TotalEnergies: Διπλασιασμός κερδών σε $1 δισ. από το πετρέλαιο – Τι ανέφερε ο CEO στο γαλλικό κοινοβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.