Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Άγριο φονικό με θύμα έναν 31χρονο σημειώθηκε στην περιοχή της ιχθυόσκαλας της Χίου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, τη νύχτα Τετάρτης 10 προς Πέμπτη 11 Ιουνίου 51χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 31χρονο ανιψιό του.

1

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα του.

Σε βάρος του 51χρονου, που συνελήφθη χθες μετά τον θανάσιμο τελικά τραυματισμό του 31χρονου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους 16,5 εκατοστών.

Διαβάστε επίσης

Πιερρακάκης στο Ecofin: Ένωση Κεφαλαιαγορών χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία δεν μπορεί να υπάρξει

ΕΚΠΑ: Το πρώτο Πανεπιστήμιο με εγκατάσταση απινιδωτών σε όλα τα κτήριά του – Δωρεά από τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΤΣΕΤΗ

Τζιρακιάν: Αγορά 15.000 μετοχών από τον αντιπρόεδρο Λυμπαρέτ Τζιρακιάν