ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο καταγράφεται η δραματική στιγμή κατά την οποία δύο αστυνομικοί σώζουν έναν άνδρα που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 6ο όροφο κτιρίου στον Πειραιά.
Στο οπτικό υλικό φαίνονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να προσεγγίζουν προσεκτικά τον άνδρα, ο οποίος βρίσκεται στο μπαλκόνι του κτιρίου, προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε απότομη αντίδραση.
Τη στιγμή που ο άνδρας φαίνεται έτοιμος να πέσει στο κενό, οι αστυνομικοί επεμβαίνουν αστραπιαία, τον ακινητοποιούν και αποτρέπουν την πτώση του, σώζοντάς του τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
«Για το καλό σου είμαστε εδώ, όλα θα πάνε καλά», ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς, επιχειρώντας να τον καθησυχάσει, ενώ τον κρατούν ασφαλή.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνοδεύει τη δημοσίευση με συγχαρητήρια προς τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με κωδικό κλήσης 402-1, για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό τους σε περιστατικό εκδήλωσης πρόθεσης αυτοκτονίας στον Πειραιά.
Το βίντεο προκαλεί έντονη συγκίνηση, αναδεικνύοντας την κρίσιμη σημασία της έγκαιρης επέμβασης των αρχών σε περιστατικά που εξελίσσονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δείτε το βίντεο
👮♂️ Για το καλό σου είμαστε εδώ, όλα θα πάνε καλά!
👏 Συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., με κωδικό κλήσης 402-1, για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό τους, σε περιστατικό εκδήλωσης πρόθεσης #αυτοκτονίας, από τον 6ο όροφο κτιρίου στον #Πειραιά. pic.twitter.com/UlEdvW87ka
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 7, 2026
Διαβάστε επίσης
Mητσοτάκης: Οι ευχές στην κόρη του Σοφία για τα γενέθλιά της με μία selfie
Όλα για το νέο πρόγραμμα των 480 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις – Πού απευθύνεται και ποιος ο στόχος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Τουρνάς από Βόρεια Εύβοια: Από αύριο ξεκινούν οι έλεγχοι στις πληγείσες κατοικίες από τους σεισμούς
- Τράπεζα του Ισραήλ: Αγοράζει πάνω από $800 εκατ. καθώς το σέκελ ενισχύεται σε υψηλά 30 ετών
- Και 4ος σεισμός στην Βόρεια Εύβοια 3,7 ρίχτερ
- Τραμπ: Επιτίθεται ξανά στην Fed για την πιθανή αύξηση των επιτοκίων – «Λάθος» μετά τα στοιχεία απασχόλησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.