ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη νέα της εταιρική ταυτότητα αποκάλυψε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής η Σιδηρόδρομοι Ελλάδος ΜΑΕ (ΟΣΕ ΑΕ).
Όπως δήλωσε ο κ. Χρήστος Παληός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Σήμερα παρουσιάζουμε τη νέα εικόνα της Σιδηρόδρομοι Ελλάδος. Μια νέα εταιρική ταυτότητα δεν είναι απλώς μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι ένας τρόπος να αποτυπώσουμε την αλλαγή που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη: έναν ενιαίο οργανισμό, με κοινή ευθύνη για τη λειτουργία, τη συντήρηση, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου.
Η εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο δεν χτίζεται από ένα σήμα. Χτίζεται καθημερινά από τους ανθρώπους του: σε κάθε βάρδια, κάθε έλεγχο, κάθε έργο, κάθε απόφαση. Με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια, προχωράμε στη δημιουργία ενός σιδηροδρόμου αντάξιου των αναγκών της χώρας».

Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Μετά από μαραθώνιο 18 ωρών, η Γερουσία «πέρασε» το mega-πακέτο 70 δισ. δολαρίων για την ICE
Αντώνης Σαμαράς: Νέο «καρφί» για κόμμα από την Κρήτη – «Θα τα πούμε το απόγευμα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κολύμβηση: Πώς να προστατέψετε τα αυτιά των παιδιών
- FIFA Ranking: Στην κορυφή η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία – Πόσες θέσεις ανέβηκε η Ελλάδα
- Χρηματιστήριο Λονδίνου: «Non-stop» συναλλαγές από το 2027 – Mεγαλύτερη ευελιξία σε μια «ταραγμένη εποχή»
- Γιώργος Προκοπίου: Τριπλό χτύπημα στη Dynacom – Δύο τάνκερ της χτυπήθηκαν στο Ορμούζ και ένα στη Μαύρη Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.