ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε απόψε ότι η Μόσχα «ετοιμάζει ένα νέο μαζικό πλήγμα» εναντίον της χώρας του, αφού η Ρωσία κάλεσε τους ξένους διπλωμάτες να φύγουν από το Κίεβο, την πρωτεύουσα που ήδη βομβαρδίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.
«Διαθέτουμε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία προετοιμάζει ένα νέο μαζικό πλήγμα. Να είστε σε επαγρύπνηση για αεροπορικούς συναγερμούς και να προστατεύσετε τη ζωή σας», προέτρεψε τους συμπατριώτες του, με ανάρτησή του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε επίσης
Λούλα κατά ΗΠΑ: Μην παίζετε με την κυριαρχία και τη δημοκρατία της Βραζιλίας
Πούτιν: Η Ρωσία θα καταστρέψει όποιον επιχειρήσει να επιτεθεί στο Καλίνινγκραντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Revolut: «Πράσινο φως» από την κεντρική τράπεζα των ΗΑΕ – Επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης
- Τραμπ: Οι στόχοι του πλανητάρχη για το Ιράν
- Ρούτε: Η Ευρώπη θα διαθέσει περισσότερες δυνάμεις στο ΝΑΤΟ
- «PosoKanei»: Δείτε live της παρουσίαση της νέας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.