ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο χρόνια αφότου τέθηκε υπό τον έλεγχο του ομίλου MSC, του Τζιανλουίτζι Απόντε, η Gram Car Carrier θα αλλάξει το όνομά της.
Αυτό αποκαλύφθηκε από την ναυτιλιακή εταιρεία που ειδικεύεται στις μεταφορές αυτοκινήτων, η οποία διαθέτει στόλο 22 πλοίων σε λειτουργία και οκτώ υπό κατασκευή.
Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι στο εξής θα ονομάζεται Global Car Carrier αντί για Gram Car Carrier.

Το 2024, η MSC απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία μέσω της θυγατρικής της, SAS Shipping Agencies Services.
Στη συνέχεια, η SAS απέκτησε την εταιρεία με έδρα το Όσλο έναντι 7,6 δισεκατομμυρίων νορβηγικών κορωνών, περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο όνομα έχει ως στόχο να «αντανακλά τις παγκόσμιες φιλοδοξίες μας ως κορυφαίου παρόχου μεταφορικής ικανότητας στον κλάδο των αυτοκινητοβιομηχανικών μεταφορών».
Το ακρωνύμιο θα παραμείνει GCC, αλλά το λογότυπο της εταιρείας θα αλλάξει, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Διαβάστε επίσης
Ο Πήτερ Γεωργιόπουλος επιστρέφει δυναμικά με τη ναυπήγηση 10 τάνκερ
Οι έλληνες εφοπλιστές επένδυσαν στο πρώτο τρίμηνο 10 δισ. δολάρια σε νεότευκτα
BLUE STRATEGY SUMMIT 2026: Η Ελλάδα στρατηγικός ναυπηγικός κρίκος Ευρώπης – Αμερικής – Ασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκές τράπεζες: «Βουτιά» στις μετοχές με φόντο το γαλλικό χρέος – Απειλείται το ράλι του 2026
- Πλεύρης για Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την προσπάθεια της Ελλάδας στο μεταναστευτικό και καλούν την Ευρώπη να ακολουθήσει
- Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και Αντιμετώπιση
- Attica Πολυκαταστήματα: Έως το 2052 η σύμβαση με το City Link
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.