ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 04:29 στον θαλάσσιο χώρο της ανατολικής Μάνης, στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας.
Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίστηκε 7 χιλιόμετρα δυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 17 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα, μόλις 55 ετών – Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης της
«Καίγεται» ο Πειραιάς από τους φίλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Euroleague
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακό: Γιατί σε 10 χρόνια θα είμαστε «κολλημένοι» στα αυτοκίνητά μας;
- Νίκος Μουστάκας: Το «χρυσό« παιχνίδι των 100 εκατ. ευρώ και η επόμενη κίνηση στη Μητροπόλεως – Το μεγάλο deal με τη LEGO
- Κακοκαιρία «Agneta»: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας – Οι 4 περιοχές στο «κόκκινο», πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Τι αναζητά η ΕΚΤΕΡ στην ΕΥΔΑΠ – Η παρουσία στο ΔΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.