Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού, της Μπολόνια και της Κοπεγχάγης, Μάριος Οικονόμου, ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δίκυκλο που οδηγούσε ο παλαίμαχος άσος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με επιβατικό αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου (23/5) στη λεωφόρο Μακρυγιάννη στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.
Ο Οικονόμου διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Alassia NewShips (Νικόλας Β. Χατζηιωάννου): Παρέλαβε το νεότευκτο Cymona Life
Morgan Stanley και Citi για Metlen: «Όπλο» το β’ εξάμηνο και η ισχυρή πορεία από το αλουμίνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Κοντά σε παράταση κατά 60 μέρες της κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, με σταδιακό άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- The Athletic: Το αμερικανικό fund UGP προσφέρει περίπου 2 δισ. ευρώ για την εξαγορά της Νάπολι
- Ελβετία: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και τραυμάτισαν τον θρύλο της Formula 1 Αλέν Προστ
- Τραμπ: Πλησιάζουμε σε οριστικοποίηση συμφωνίας με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.