ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι αποφάσισε, τελικά, να περιορίσει την μείωση των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η μείωση των κρατικών φόρων στα καύσιμα επρόκειτο να παραταθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση της Ρώμης αργά χθες βράδυ αποφάσισε μερική αλλαγή του μέτρου.
Κάτι που σημαίνει ότι η μείωση των φόρων στην βενζίνη παραμένει στα 5 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο, ενώ εκείνη που αφορά το πετρέλαιο κίνησης, από τα 20 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο που ίσχυε έως τώρα περιορίζεται στα 10 λεπτά του ευρώ. Οι φοροελαφρύνσεις και επιστροφές φόρων στους οδικούς μεταφορείς θα αγγίξουν, συνολικά, τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύει βίντεο με AI που ρίχνει τον Στίβεν Κόλμπερτ σε κάδο σκουπιδιών
Φωτιά σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Νοβοροσίσκ μετά από ουκρανική επίθεση με drones
Κομισιόν: Ανάπτυξη και πλεονάσματα «ασπίδα» της Ελλάδας απέναντι στην κρίση στη Μέση Ανατολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Protos: Το τέλος μιας δύσκολης περιόδου και η νέα αφετηρία για τη METLEN
- Συνεχίζονται οι πολεμικές εντάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου και εμποδίζουν την ασφαλή ναυσιπλοΐα
- Οι «χρυσές» συμβάσεις που θέλουν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές – Μάχη για ΣΔΙΤ €1,5 δισ.
- «ΔΕΟΣ» της ΑΑΔΕ και με… υποβρύχιο drone – Τα νέα υπερόπλα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.