Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο τελικός του Europa League κλέβει σήμερα την παράσταση. Στην Κωνσταντινούπολη γίνεται η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Άστον Βίλα.

Τα προγνωστικά δίνουν ως φαβορί την Άστον Βίλα. Και όχι μόνο λόγω της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται (με 12 νίκες σε 14 παιχνίδια στο Europa League) αλλά και επειδή έχει τον πάγκο της τον πολυνίκη προπονητή του Europa League Ουνάι Έμερι. Τέσσερις φορές έχει κατακτήσει το Europa League ο Έμερι. Βρίσκει τον τρόπο για να παίρνει το τρόπαιο.

1

Η Φράιμπουργκ έχει κάνει υπέρβαση με την παρουσία της για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Δεν είναι ομάδα όμως που μπορείς να υποτιμήσεις. Θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη για να μπει στη League Phase του Champions League της νέας περιόδου. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα η Άστον Βίλα αφού ήδη έχει στα χέρια της το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

O τελικός πιστεύω ότι θα έχει αρκετά γκολ, ειδικά αν ανοίξει νωρίς το σκορ. Στα περισσότερα παιχνίδια τους και οι 2 ομάδες σκοράρουν και φέρνουν και μεγάλα σκορ. Το Goal είναι πιθανό, όπως και το Over. Ο συνδυασμός τους ανεβάζει την απόδοση στο 2,30.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Ευρώπη… made in Greece: Τι περιμένουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ο μονόδρομος του Παναθηναϊκού

Έβγαλαν 3,25 εκατ. δολάρια σε… 17 δευτερόλεπτα κάνοντας Netflix και θεατές έξαλλους!

Το Ford Fiesta των 650 ίππων του Μάριου Ηλιόπουλου και τα 500.000 ευρώ