ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημαντικές μετακινήσεις στο μετοχικό κεφάλαιο της Real Consulting καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας προς το επενδυτικό κοινό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «REAL CONSULTING A.E» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συναλλαγές:
η “ONE DEALER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (δ.τ. “One Dealer Holdings) νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Παπαργύρη Αναστάσιο , Πρόεδρο και Μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Real Consulting, προέβη:
– την 23/04/2026 σε διάθεση 300.000 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Real Consulting συνολικής αξίας €1.410.000, ήτοι 4,70 ευρώ ανά μετοχή
– την 24/04/2026 σε διάθεση 500.000 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Real Consulting συνολικής αξίας €3.000.000, ήτοι 6,00 ευρώ ανά μετοχή
η “KPC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ”, νομικό πρόσωπο το οποίο είναι συνδεόμενο με την κα Παρασκευή Κωνσταντάκου, σύζυγο του κ. Ιωάννη Παπαβασιλείου, Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Real Consulting, προέβη την 23.04.2026 σε πώληση 100.000 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Real Consulting συνολικής αξίας €470.000, ήτοι 4,70 ευρώ ανά μετοχή.
ο κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, ο οποίος έχει την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ. και του Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου προέβη την 23.04.2026 σε αγορά 100.000 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Real Consulting συνολικής αξίας €470.000, ήτοι 4,70 ευρώ ανά μετοχή.
Διαβάστε επίσης
Trastor: Ανοίγει ο δρόμος για ΑΜΚ για άντληση νέων κεφαλαίων
Alpha Trust: Εκτόξευση κερδών +182% το 2025, στα 4,65 εκατ. ευρώ – Έσοδα 13,3 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εφοπλιστές Νικόλας Φράγκος και Καδιώ Σιγάλα εισήχθησαν στο «Πάνθεον της Ναυτιλίας»
- Wall Street: Νέα ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq ενόψει των αποτελεσμάτων των Big Tech
- Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ
- Λεονάρντο Ντελ Βέκιο: Deal €10 δισ. για τον έλεγχο της Delfin Sarl – Γίνεται ο ισχυρότερος παίκτης στην αυτοκρατορία της EssilorLuxottica
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.