ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους έως 3 εκατ. ευρώ, αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Καραμολέγκος, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου.
Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση μέρους υφιστάμενου ισόποσου δανεισμού της εταιρείας.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης ομόφωνα και παμψηφεί την αντικατάσταση του εκλιπόντος Δημητρίου Ν. Κανελλόπουλου και για το υπόλοιπο της θητείας του από τον κ. Άγγελο Παντουβάκη του Μιχαήλ, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Δημήτριο Κανελλόπουλο και στα καθήκοντά του ως μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου.
Στην ανωτέρω Επιτροπή εξελέγη και ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ, η οποία θα απαρτίζεται εφεξής από τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, Παύλο Κανελλόπουλο, Απόστολο Παπαδόπουλο, Άγγελο Παντουβάκη και Κωνσταντίνο Δούκα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινωικές για deal με Attica: «Είναι μια καλή και έντιμη συμφωνία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Στην Attica Group το 48,53% της Hellenic Seaways
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Επιβεβαιώθηκαν 5 κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- ΕΕ: Η κρίση στο Ιράν δεν δικαιολογεί ακόμη έκτακτα μέτρα για τον τουριστικό τομέα
- Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με τη στήριξη της Alpha Bank
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Καθαρά κέρδη $18,2 εκατ. – Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Καλογηράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.