ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Χουγκάζ από τον εξειδικευμένο ορθοπαιδικό χειρουργό ποδοκνημικής και άκρου ποδός Ευάγγελο Ευαγγέλου, Διευθυντή Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital.
Ο αθλητής παρουσίασε ρήξη συνδέσμων και αστάθεια ποδοκνημικής, όπως επιβεβαιώθηκε από τις απεικονιστικές εξετάσεις. Η κατάστασή του επανεκτιμήθηκε έπειτα από περίοδο συντηρητικής αγωγής τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική αποκατάσταση, προκειμένου να επιστρέψει πλήρως λειτουργικός στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά με τον αθλητή να έχει ήδη λάβει εξιτήριο, ενώ θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας.
Διαβάστε επίσης:
ΟΣΕ: Έρχεται συμβόλαιο €62 εκατ. με τη γερμανική Deutsche Bahn για τη θέση του Technical Manager
Γκόταμ Αντάνι: Έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας λόγω… ενεργειακής κρίσης
Συναγερμός στο Λονδίνο – Εντοπίστηκαν «ύποπτα» αντικείμενα κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ (Βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εβρωφάρμα: Στα 3,53 εκ. ευρώ τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη – Δίνει μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν απομακρύνει νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ – «Ανοίγει» ο δρόμος για τη ναυσιπλοΐα εν μέσω εκεχειρίας
- Νέα πυρά Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Με πήραν για βοήθεια αλλά τους είπα ότι ήταν άχρηστοι όταν τους χρειαζόμασταν»
- Τραμπ διαψεύδει deal για ουράνιο: Δεν υπάρχει συμφωνία 20 δισ. δολαρίων με το Ιράν – Το Ισραήλ δεν θα βομβαρδίσει ξανά τον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.