array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 221.93 εκατ.

Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα

Ειρήνη Αγαπηδάκη
Comments

Θες να διοριστείς; Μπες φυλακή! Έμπορος ναρκωτικών παίρνει απονομή χάριτος και διορίζεται στη ΔΕΗ. Άλλος που νόθευσε διαβατήριο, πολιτογραφείται ως Έλληνας.

Κυρία που είχε καταδικαστεί για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, μεταμορφώνεται σε νοσοκόμα. Άλλος που καταδικάστηκε για «διακεκριμένη κλοπή αντικειμένου αρχαιολογικής αξίας που βρισκόταν σε δημόσιο τόπο και η φθορά αρχαιολογικού χώρου κατά συναυτουργία» αποφυλακίζεται και διορίζεται στο Δημόσιο ως νοσηλευτής.

Και το καλύτερο, κυρία που είχε καταδικαστεί για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διορίζεται ως μόνιμη υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας, στη θέση νηπιαγωγού. Είμαι πραγματικά συγκινημένη που η κυβέρνηση μας ανακάλυψε έναν τόσο πρωτότυπο τρόπο σωφρονισμού για όσους διαπράττουν αδικήματα: απονομή χάριτος και διορισμός στο Δημόσιο. Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι το να εργάζεσαι στο ελληνικό Δημόσιο είναι χειρότερο και από το να βρίσκεσαι στη φυλακή.

Να δεις που ο Ρουβίκωνας και οι πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες παλεύουν να διοριστούν και η κυβέρνηση αρνείται να τους φυλακίσει! Πέρα από την πλάκα, εδώ συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό: βγάζουν έξω κακοποιούς και αγοράζουν τις ψήφους τους, διορίζοντας τους στο δημόσιο. Φαίνεται ότι η ψήφος των εγκληματιών, είναι πολύ σημαντικότερη για τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη δική μου και τη δική σου.

Εμείς χρηματοδοτούμε το πρόγραμμα εξαγοράς ψήφων των κακοποιών: με τους φόρους μας. Ελπίζω να μη βρεθεί η κυρία νηπιαγωγός να διδάσκει τα παιδιά σου. Αυτό μόνο. Γιατί με όσα μαθαίνουμε κάθε μέρα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όταν θα φύγουν αυτοί οι αλήτες από την εξουσία, θα πρέπει να ξαναχτίσουμε τη χώρα με τα χέρια.

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας αντί για την «Βιολάντα»
Ρουβίκωνας: Παραδέχθηκε τον «λάθος στόχο» μετά την επίθεση με βαριοπούλες σε εταιρεία στο Μενίδι 
Ρουβίκωνας: Έκαναν «γυαλιά – καρφιά» λάθος γραφεία καταγγέλλει εταιρεία – Ήθελαν τα κεντρικά της «Βιολάντα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ανεστάλη η λειτουργία του διυλιστηρίου Λανάζ στο Ερμπίλ μετά από επίθεση με drone
Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
Ο Τραμπ απορρίπτει διαμεσολαβήσεις για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν – Ζητά από τις χώρες να στείλουν πολεμικά πλοία για το «άνοιγμα» των Στενών του Ορμούζ
Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
Πιερρακάκης: «Η οικονομία διαρκώς βελτιώνει τις επιδόσεις της, παρά το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε»
Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
«Νόμιμος στόχος η Ουκρανία, έχει εμπλακεί στον πόλεμο», δήλωσε Ιρανός Αξιωματούχος