ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό. Το επιχειρησιακό σωματείο της ΣΤΑ.ΣΥ (ΣΕΛΜΑ), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι προχωρά στην απεργιακή κινητοποίηση αντιστεκόμενο, στο χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων».
Και συνεχίζουν: «Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιστεκόμαστε στο χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Λάτσιος τα κατάφερε: Ηγετικός ο ΑΝΤ1 στην αρχή της σεζόν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύλος στο Υπερταμείο με τα πρόσωπα , τις κλίκες και τις επιλογές Τσακαλώτου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ακατανόητη η απαγόρευση πρόσβασης του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο λέει ο Αμερικανός πρέσβης
- Λίβανος: Διαδικτυακά τα μαθήματα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού μετά τις απειλές του Ιράν
- Την Τρίτη η κηδεία της Μαρινέλλας – Η ανακοίνωσή της οικογένειάς της
- Πόλεμος στο Ιράν: Ζημιές από ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο στο νότιο Ισραήλ – Πλήγμα στο ιρανικό πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.