ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί, δήλωσε στον Γερμανό ομόλογό του, Γιόχαν Βάντεφουλ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας ότι το Ιράν εισέρχεται στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ με «πλήρη δυσπιστία», όπως αναφέρει σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Mehr.
Ο Αραγτσί δήλωσε ότι το έθνος του «θα αγωνιστεί με πλήρη εξουσία για να διασφαλίσει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του ιρανικού λαού», επικαλούμενος επανειλημμένες παραβιάσεις των υποσχέσεων και «προδοσίες της διπλωματίας» από τις ΗΠΑ ως λόγο για αυτή τη στάση.
Οι διαπραγματεύσεις είναι πρόγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα στο Ισλαμαμπάντ, ενώ το πρωί του Σαββάτου κατέφθασε και ο Τζει ντι Βανς μετά την χθεσινή άφιξη της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Πακιστάν.
Διαβάστε επίσης
Reuters: Παραμορφωμένο το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ μετά την αεροπορική επίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Κόκοτας: Η σιωπηλή δοκιμασία, τα 2,5 χρόνια στη ΜΕΘ και το χρονικό της μοιραίας μάχης
- Το μεγαλύτερο δώρο στην Ακροδεξιά είναι να της εκχωρήσεις την πατρίδα
- Motor Oil: Ακόμη ισχυρότερο αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο – Το άλμα κερδών και EBITDA
- Τα σενάρια για φθηνότερο ρεύμα στην ατζέντα Πιερρακάκη – Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.