ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η συγχώνευση της Jumbo με απορρόφηση της μονοπρόσωπης Herald Greece 2 Α.Ε.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η απόφαση εκδόθηκε κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των νόμων 4601/2019, 5162/2024 και 4548/2018 και συνοδεύεται από τον σχετικό αριθμό καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) για την συγχώνευση δια απορροφήσεως της μονοπρόσωπης ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «HERALD ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2» και το διακριτικό τίτλο «HERALD GREECE 2 Α.Ε.».
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η απορροφώμενη εταιρεία παύει να υφίσταται ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο, ενώ το σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων μεταβιβάζεται αυτοδικαίως στη JUMBO, ως καθολική διάδοχο.
Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του ομίλου.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίμνη Μόρνου: «Ανάσα» για την υδροδότηση της Αττικής – Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού
- Σαουδική Αραβία: Έκανε την πρώτη επαφή με το Ιράν μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Κοινωνικός τουρισμός 2026: 50 εκατ. ευρώ για 300.000 δικαιούχους – Οι αλλαγές με vouchers και διανυκτερεύσεις
- Νέο e-shop των Holland & Barrett Cyprus από τη Sleed
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.