ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία στην Καλαβρία: Πυρπόλησαν οχήματα για να μπλοκάρουν τον αυτοκινητόδρομο και αφαίρεσαν κοσμήματα €2 εκατ. από θωρακισμένο φορτηγό
Για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, κατηγορείται μία 36χρονη, η οποία σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 36χρονη συλληφθείσα, η οποία εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση, είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το 2015 έως σήμερα, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ. Για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση, κατήγγειλε ψευδώς, χθες το πρωί, ότι την στιγμή που μετέφερε με αυτοκίνητό της το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ από την επιχείρηση σε τραπεζικό υποκατάστημα της Πάτρας έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους δράστες. Ισχυρίστηκε ότι οι άγνωστοι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητό της με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, και της αφαίρεσαν τα χρήματα, με την άσκηση σωματικής βίας.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 36χρονη δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σφοδρή επίθεση κατά Κουντουρά: «Τα σχόλια είναι περιττά»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο Μόναχο από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ύποπτος (upd)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλεξανδρούπολη: Αποκαλύψεις- σοκ από τη γυναίκα του τζιχαντιστή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Με οδηγό τις Άκτωρ, ΙΝΛΟΤ και Lamda, κοιτάζει τις 2.110, ποιες μετοχές αφορά το rebalancing
- Πυρετικοί σπασμοί στα παιδιά: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Αντετοκούνμπο: Καμία συζήτηση με τους Μπακς, είμαι συγκεντρωμένος στην επιστροφή μου
- Μικρή άνοδος στις ευρωαγορές στον απόηχο της απόφασης της ΕΚΤ για τα επιτόκια