ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια νέα ανάρτηση στο facebook, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στα Μέσα Ενημέρωσης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Έλενα, αλλά και την υπόθεση των 2,4 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των F-16.
«Πλέον μην πιστεύετε τίποτα από όσα θα διαβάζετε ή θα ακούτε από τα κατοχικά ΜΜΕ! Όσα σας μεταδίδουν δεν θα είναι αλήθεια. Θα είναι ψέματα…!», γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατία στην Αυτοδιοίκηση δεν είναι διαχειριστική λεπτομέρεια – Δεν θα αφήσουμε να κατεδαφιστεί από πειραματισμούς κομματικής σκοπιμότητας
- Η Cinecittà ξανά στο προσκήνιο: Το ιστορικό ιταλικό στούντιο επιστρέφει με ένα φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο στην σκιά των δασμών Τραμπ
- Ρωσία: Άλλη μία σιδηροδρομική γραμμή υπέστη ζημιές στην περιφέρεια Μπριάνσκ
- F1 Ισπανία: Να γιατί οι χρόνοι είναι πιο αργοί από πέρυσι
