ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκάφος της Frontex βυθίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελλόριζο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το σκάφος προσέκρουσε σε ξέρα κατά τη διάρκεια ελιγμού, γεγονός που οδήγησε στη βύθισή του. Πάνω σε αυτό επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, με δύο από αυτά να τραυματίζονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι συνθήκες του περιστατικού και τα ακριβή αίτια της πρόσκρουσης διερευνώνται.
Διαβάστε επίσης
ΟΑΣΘ: Σε άμεση διαθεσιμότητα οδηγός που συμμετείχε σε βιαιοπραγίες εν ώρα καθήκοντος
Η TMS Cardiff Gas (Γιώργος Οικονόμου): Παρέλαβε το νεότευκτο Olympus LNG
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA): Διαθέσιμα επιπλέον στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου, αν χρειαστεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Θραύσματα από πυραυλική επίθεση του Ιράν κοντά στον Πανάγιο Τάφο και το τέμενος Αλ Ακσα
- Χεζμπολάχ: Ομοβροντία ρουκετών και drones κατά του Ισραήλ
- Study in Greece: Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Allwyn AG: Ο Κάρελ Κόμαρεκ νέος πρόεδρος του ΔΣ – Εκτελεστικό μέλος ο Robert Chvátal
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.