ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα τα άτυπα συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα διεξαχθούν, όπως έχει προγραμματιστεί, στην Κύπρο στο διάστημα Απριλίου-Ιουνίου, δήλωσε σήμερα ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.
Η Κύπρος, που ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ αυτό το εξάμηνο, μετέφερε τις συναντήσεις του Μαρτίου στο διαδίκτυο ή τις ακύρωσε έπειτα από πλήγμα μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) στη βρετανική αεροπορική βάση Ακρωτηρίου εν μέσω της κρίσης με το Ιράν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Ο κ. Δαμιανός δήλωσε ότι η κατάσταση στην Κύπρο έχει επανέλθει πλήρως στην κανονικότητα, σημειώνοντας ότι όλες οι δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων της ΕΕ. Όπως ανέφερε, όλα τα άτυπα συμβούλια που θα πραγματοποιηθούν στο νησί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο θα διεξαχθούν κανονικά.
«Η Κύπρος είναι και παραμένει ένα ασφαλές και σταθερό μέρος και θα αποτελεί πάντα μέρος της λύσης σε οποιαδήποτε κρίση στην περιοχή ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε.
Διαβάστε επίσης:
Στενά του Ορμούζ: Το δεξαμενόπλοιο Karachi κατάφερε να περάσει – Κατευθύνεται προς το Πακιστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Arctic Metagaz: Το ημιβυθισμένο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που πλέει ακυβέρνητο στη Μεσόγειο με χιλιάδες τόνους LNG (βιντεο)
- Load Line Marine (Γιώργος Σουραβλάς): Αγόρασε το Starlight Trader και είναι το 19ο του στόλου
- Κωνσταντίνος Νικολούτσος: Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο Λιμάνι Κατακόλου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας
- Μηνάς Παπαδάκης (ΟΛΗ): Στρατηγικός ο ρόλος των νησιωτικών λιμένων στο ευρωπαϊκό σύστημα μεταφορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.