ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παίκτρια του «My Style Rocks», που με την εκρηκτική προσωπικότητά της και τις ατάκες της έχει καταφέρει να «κερδίσει» το κοινό, είναι η Ραμόνα Βλαντή. Σε κάθε επεισόδιο φροντίζει να εκφράζει την άποψή της και να «κοντράρεται» με την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.
Στο σημερινό επεισόδιο, η εμφάνιση της παίκτριας απέσπασε αρνητικά σχόλια με την ίδια φυσικά να υπερασπίζεται τις επιλογές της, αλλά και να υπενθυμίζει στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη πως στο παρελθόν είχε φορέσει αντίστοιχες μπότες.
Από την άλλη μεριά, ο Χάρης Χριστόπουλος χαρακτήρισε την εμφάνισή της «Διασταύρωση Σπάρτακος με αυγολέμονο», ενώ έβαλε και ένα κράνος φοβούμενος την αντίδραση της Ραμόνα.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε πρόκειται να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον; – Η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Tο πρώτο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ των 3 ομάδων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλίσα Μιλάνο: Κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο Twitter
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Πολυετής ενεργειακή κρίση στη Ευρώπη μετά το χτύπημα στο Κατάρ
- Πτωτικό άνοιγμα στην Wall Street – Προς την 4η εβδομάδα υποχώρησης οδεύει ο S&P 500
- Φυγή επενδυτών στο «ασφαλές» ρευστό: Ρεκόρ 8 τρισ. δολαρίων σε money market funds λόγω πολέμου και πληθωρισμού
- ΔΥΠΑ: Στους 903.928 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.