ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις στην Κύπρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά ή θα αναβληθούν εξαιτίας της ιρανικής κρίσης και της αναστάτωσης στις αεροπορικές μεταφορές, δήλωσε στο Reuters κύπριος αξιωματούχος.
«Για να διασφαλισθεί ο προγραμματισμός και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των αντιπροσωπειών, όλες οι πραγραμμματισμένες συναντήσεις οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στην Κύπρο τον Μάρτιο είτε θα γίνουν διαδικτυακά είτε θα επαναπρογραμματισθούν», διευκρίνισε ο κύπριος αξιωματούχος.
Διαβάστε επίσης:
Χριστοδουλίδης: Εάν ήταν εφικτό η Κύπρος θα υπέβαλε άμεσα αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ
ΥΠΕΞ: Ειδική πτήση της Emirates θα μεταφέρει Έλληνες από το Ντουμπάι στην Αθήνα το Σάββατο 7/3
Στενά του Ορμούζ: 15.000 επιβάτες εγκλωβισμένοι σε κρουαζιερόπλοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιόνιος Σχολή: Λουκέτο και στο IB της – Στον «αέρα» μαθητές και εκπαιδευτικοί
- Μητσοτάκης-Δένδιας προετοιμάζονταν – H αντιπολίτευση απλά διαφωνούσε
- Ναυτιλία σε συναγερμό: Αγωνιώδης σύσκεψη εφοπλιστών στην Ακτή Μιαούλη για την κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.