ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο «σφυρί» βγάζει η Εθνική Τράπεζα, 131 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, που περάσανε στην ιδιοκτησία της μετά από πλειστηριασμούς. Όπως γνωστοποίησε η Διεύθυνση Περιουσίας της τράπεζας πρόκειται να διενεργήσει δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, με κλειστές προσφορές για την πώληση 131 ακινήτων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για 61 διαμερίσματα, 37 ημιτελή -κυρίως- εξοχικά, η τιμή των οποίων ξεκινά από 29.000 ευρώ, 8 καταστήματα ή γραφεία, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια από 1.800 ευρώ, 3 αποθήκες και 1 κτήριο βιοτεχνίας στην Πάτρα από 190.000 ευρώ.
Η πλειονότητα των διαμερισμάτων βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Λεκανοπέδιο Αττικής (32) ενώ μόλις 5 στο νομό Θεσσαλονίκης. Με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια μετά το νομό Αττικής, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν τα Δωδεκάνησα.
Οι κλειστές προσφορές θα υποβάλλονται σε κατά τόπους καταστήματα που έχει ορίσει η Εθνική σε διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ 30ης Οκτωβρίου και 8ης Νοεμβρίου.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόκκινα δάνεια: Συνωστισμός Ελλήνων και ξένων για μια θέση στη διαχείριση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα επέστρεψε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα-σοκ της Alvarez & Marshal για την ΤτΕ: Δείτε πόσα χρόνια ακόμα θα έχουμε capital controls
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AXIA-Alpha Finance για Motor Oil: Ισχυρό φινάλε στο 2025, υψηλό μέρισμα και θετικές προοπτικές για το 2026
- Η Ουκρανία χτύπησε τα ρωσικά λιμάνια Πριμόρσκι και Ουστ Λούγκα
- Παπαστεργίου: Αυστηροποιείται το πλαίσιο για την προστασία των ανηλίκων για αλκοόλ και καπνικά – Έρχονται μέτρα και για τα social media (Βίντεο)
- Πρόταση – σοκ στον ΟΗΕ: Το Μπαχρέιν ζητά να επιτραπεί η χρήση βίας στα Στενά του Ορμούζ – Στήριξη από όλες τις χώρες του Κόλπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.