ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο έργο στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης αναλαμβάνει η ΕΚΤΕΡ, με το ανεκτέλεστο υπόλοιπο να ανέρχεται στα 187,7 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. σε εφαρμογή του κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό της κοινό ότι στις 3 Μαρτίου 2026, προέβη στην υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «Μελέτη και κατασκευή βιοκλιματικού/ενεργειακά αυτόνομου κολυμβητικού συγκροτήματος Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης».
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 24.532.884,79 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε 24 μήνες.
Με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. (είτε αυτοτελώς είτε μέσω της συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 187,7εκ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
- ΗΠΑ: «Μπλόκο» στη γαλλική έρευνα για τo X του Μασκ
- Λαζαρίδης: Έκανε retweet αιχμηρό σχόλιο κατά της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την παραίτησή του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.