ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ, δήλωσε ότι οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το καθεστώς του Ιράν για να αντικαταστήσει τον Αλί Χαμενεΐ θα είναι «σαφής στόχος για εξόντωση».
«Οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το ιρανικό καθεστώς τρομοκρατίας για να συνεχίσει να ηγείται του σχεδίου για την καταστροφή του Ισραήλ, την απειλή των ΗΠΑ και του ελεύθερου κόσμου και των χωρών της περιοχής, καθώς και την καταπίεση του ιρανικού λαού, θα είναι σαφής στόχος για εξόντωση», δήλωσε ο Κατζ σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με τους Times of Israel.
«Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά του ή πού κρύβεται», προσθέτει.
«Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με όλη μας τη δύναμη, μαζί με τους Αμερικανούς εταίρους μας, για να εξουδετερώσουμε τις δυνατότητες του καθεστώτος και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στον ιρανικό λαό να το ανατρέψει και να το αντικαταστήσει», συμπληρώνει ο Κατζ.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Στα χέρια των Φρουρών της Επανάστασης τα στενά του Ορμούζ – «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο»
Ιρανικός πύραυλος έπληξε την αμερικανική στρατιωτική βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.