ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλο έχει προκαλέσει η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, με τους φίλους, συνεργάτες και γείτονες του γνωστού δικηγόρου, να δηλώνουν σοκαρισμένοι.
Δικοί του άνθρωποι αφήνουν λουλούδια στο γραφείο του, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης, χτυπημένος από την μία και μοναδική σφαίρα των εγκληματιών που είχε δεχτεί να συναντήσει.
Ο επίσης δικηγόρος, επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου Θόδωρος Κουτσιούμπας, διηγείται πώς μαζί πήγαιναν για καφέ και συναντιόντουσαν πολλές φορές στο κέντρο, χωρίς να περνάει καν από το μυαλό του πως χρειάζονταν οποιαδήποτε προφύλαξη.
https://www.youtube.com/watch?v=UzXPMi8l9Js
«Κανένα μέτρο ασφαλείας, με τη μηχανή του κυκλοφορούσε, καμία προφύλαξη, δεν υπήρχε και λόγος», λέει ο κύριος Κουτσιούμπας. Ο ίδιος εκτιμά πως οι δράστες, δεδομένου ότι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, δεν φοβούνται ότι θα αναγνωριστούν, ίσως γιατί ήρθαν από το εξωτερικό και ήρθαν «για μία αποστολή», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Ο δικηγόρος και παλιός συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου γνωρίζει και τον συνεργάτη του δολοφονημένου δικηγόρου, που είναι ο μοναδικός άνθρωπος που είδε τους δράστες και αποτελεί πλέον πρόσωπο κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
«Δεν είχε λόγο» να παίρνει μέτρα ασφαλείας, δηλώνει και ο επίσης δικηγόρος και φίλος του εκλιπόντος Τάσος Κυριακίδης, που πήγε σήμερα στην οδό Ασκληπιού 154 να αφήσει λουλούδια στην μνήμη του. «Ο συγκεκριμένος ειδικά αποκλείεται να είχε μπλεξίματα με πελάτες του», συμπληρώνει κατηγορηματικά.
https://www.youtube.com/watch?v=wPwz2nwhSKs
Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο όλοι οι περίοικοι στην Ασκληπιού. Τον έβλεπαν καθημερινά καθώς έμπαινε ή έβγαινε από το γραφείο του και μιλούσε με όλους, χαιρετώντας τους με χαμόγελο και ευγένεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Είναι ανάγκη να βρεθεί σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σπαρακτικά τα λόγια της οικογένειας – Δεν θα ξαναμιλήσει στα παιδιά του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Κωστόπουλος: Τα λεφτά που ακουμπούσαν πάνω στην Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος, δεν υπήρχαν (video)
- CNN: 7 λόγοι που ο Τραμπ δεν έχει κερδίσει τον πόλεμο με το Ιράν
- Axios: «Το Ιράν βρίσκεται στα πρόθυρα της παράδοσης», είπε ο Τραμπ στους G7
- Γιώργος Προκοπίου: Το δεξαμενόπλοιο Shenlong έφτασε στην Ινδία – Κατόρθωσε και πέρασε το Στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.