ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή της υπέβαλε η διευθύντρια του Μουσείου του Λούβρου, Λοράνς ντε Καρ, τέσσερις μήνες μετά την αποκαλούμενη «ληστεία του αιώνα».
Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε δεκτή την παραίτησή της, χαιρετίζοντας την «πράξη ευθύνης σε μια εποχή που το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου χρειάζεται ηρεμία και μια ισχυρή νέα ώθηση ώστε να υλοποιήσει σημαντικά έργα που αφορούν την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του».
Η κινηματογραφική διάρρηξη στο Μουσείο του Λούβρου έκανε τον γύρο του κόσμου στις 19 Οκτωβρίου, καθώς οι κλέφτες άρπαξαν κοσμήματα του Στέμματος – εκτιμώμενης αξίας σχεδόν 90 εκατ. ευρώ – χρησιμοποιώντας ένα κοινό ανυψωτικό μηχάνημα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.