ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με το Reuters, το Ιράν σύναψε μια μυστική συμφωνία ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ με τη Ρωσία για την απόκτηση χιλιάδων φορητών, προηγμένων πυραύλων, εκτοξευόμενων από τον ώμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times.
Η συμφωνία, που υπογράφηκε στη Μόσχα τον Δεκέμβριο, δεσμεύει τη Ρωσία να παραδώσει 500 φορητές μονάδες εκτόξευσης “Verba” και 2.500 πυραύλους “9M336” μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αναφέρει το δημοσίευμα. Η εφημερίδα επικαλείται διαρροή ρωσικών εγγράφων που περιήλθαν στην κατοχή της και πολλά άτομα που έχουν γνώση αυτής της συμφωνίας.
Το πρακτορείο Reuters διευκρίνισε ότι δεν μπόρεσε να επαληθεύσει άμεσα αυτές τις πληροφορίες.
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας στη RealNews: «Εχθρός μας είναι οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
Οι κορυφαίες επιλογές από τις ελληνικές χρηματιστηριακές για το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Οι εμπορικές συμφωνίες «θα εξακολουθήσουν να ισχύουν»
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες διαπραγματεύσεις την προσεχή Πέμπτη στη Γενεύη – Ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγτσί θεωρεί ότι “υπάρχουν ακόμη πιθανότητες” για την επίτευξη μιας συμφωνίας
- Σεισμική δόνηση 7 βαθμών μεταξύ του Βόρνεο και της Μαλαισίας – Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
- Χανιά: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.