ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φλωρίδης για Τέμπη: Το νομικό πλαίσιο επιτρέπει διεξαγωγή εξετάσεων μετά τις εκταφές και στο εξωτερικό
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι δύο πρώτες εκταφές θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Η πρώτη εκταφή αφορά στη Μάρθη Ψαροπούλου, κόρη της Μαρίας Καρυστιανού και θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Η δεύτερη αφορά στη Φρατζέσκα Μπέζα και θα γίνει στην Πυλαία.
Οι εκταφές ορίστηκαν με αποφάσεις των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων.
Η τρίτη εκταφή, σύμφωνα με πληροφορίες, ορίστηκε για τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η τέταρτη εκταφή για τις 3 Μαρτίου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να προσδιοριστεί και η εκταφή πέμπτου θύματος της τραγωδίας των Τεμπών.
Διαβάστε επίσης:
Παπαστεργίου: Η αλήθεια για τη Βιολάντα και τις μελέτες πυροπροστασίας
Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης: Έφεση κατά της απόφασης προφυλάκισης κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ρεκόρ της ασταμάτητης ΑΕΚ, η αποθέωση Ηλιόπουλου και το ντουέτο με τη Ζόζεφιν!
- Γιατί αστέρες όπως ο Ναδάλ, ο Λεμπρόν και ο Γουίλ Σμιθ επενδύουν στη… Formula 1 των νερών;
- Quest: Πώς έπιασε τον στόχο με EBITDA άνω των 100 εκατ. ευρώ – Μερισματική απόδοση στο 6,3%
- Carrefour: Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.