ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία «εξεπλάγη» από το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε έναν αξιωματούχο στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ στην Ουάσινγκτον, με το Παρίσι να δηλώνει ότι η Κομισιόν δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα κράτη μέλη.
Ειδικότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, Πασκάλ Κονφαβρέ, είπε ότι, όσον αφορά το Παρίσι, το Συμβούλιο Ειρήνης πρέπει να επικεντρωθεί στη Γάζα, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και ότι μέχρι να αρθεί αυτή η αμφιβολία, η Γαλλία δεν θα συμμετάσχει.
«Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη συμμετοχή της, στην πραγματικότητα έχουμε εκπλαγεί, διότι δεν έχει εξουσιοδότηση από το Συμβούλιο για να συμμετάσχει», είπε.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΑΑΤ: Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2026 για χρηματοδότηση και αγροτικά ακίνητα
Λαζαρίδης για τα επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Είναι ντροπή και απαράδεκτο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την εξαγορά της «Αφοί Κοντζόγλου» από τη «Μασούτης»
- Νέο βίντεο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει στη δίκη για τα Τέμπη: «Τι σας τάξανε; Τι πήρατε; Τόσο πούλημα;»
- Metropolitan Hospital: Επενδύει στη ρομποτική αρθροπλαστική με το σύστημα SkyWalker
- Άννα Βίσση-Χριστίνα Πολίτη: Το unfollow, η «πόρτα» στο καμαρίνι και η «φραγή» στις παλιές φιλίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.