ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας» κηρύχθηκαν, με επίσημη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι πληγείσες περιοχές του Δήμου Τήνου, κατόπιν κατεπείγοντος αιτήματος το οποίο υπέβαλε ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς.
Η κήρυξη κρίθηκε επιβεβλημένη για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών (έντονη παράκτια διάβρωση, κατολισθήσεις, καταστροφές υποδομών) οι οποίες προέκυψαν από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες του ERTnews.
Διαβάστε επίσης:
Νέα βλάβη στον λόφο Μερέντα – Κρούει τον κώδωνα η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Φωτιά σε σκάφη στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, εννέα τραυματίες (Βίντεο)
- Γιατί οι αναλυτές βλέπουν «χρυσό» σε Motor Oil και HelleniQ Energy
- Ευρώπη: Μεγάλες πυρκαγιές σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία – Δεκάδες χιλιάδες τα καμένα στρέμματα
- Βενεζουέλα: Εξαντλήθηκαν οι ελπίδες για επιζώντες – Κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη σεισμόπληκτη περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.