ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 40χρονη Ουκρανή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 900 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, οι αρχές την εντόπισαν στο επίπεδο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, μετά την άφιξή της με πτήση από την Τουρκία. Κατά τον έλεγχο των αποσκευών της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα 900 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Διαβάστε επίσης
Έφυγε από τη ζωή η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, σε ηλικία 92 ετών
Θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της Αττικής
Αρχεία Έπσταϊν: Νέες έρευνες στη Γαλλία και επανεξέταση της υπόθεσης Μπρουνέλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στον Σολομό Κορινθίας – Σηκώθηκαν δύο εναέρια μέσα
- Κωνσταντέλιας: Εφτασε στο Ντόρτμουντ – Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πει το «ναι» ακόμα παρά τα 30 εκατ. ευρώ, λένε στη Γερμανία
- Nvidia: Στο τραπέζι επένδυση 3 δισ. στην SB Energy
- Τζεφ Μπέζος: Έκλεισε το deal για τη Λίβερπουλ – Ποιοι είναι οι «συμπαίκτες» του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.