Η έρευνα για την 16χρονη Λόρα παίρνει νέο δρόμο, καθώς η Lufthansa επιβεβαίωσε ότι το κορίτσι ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη στις 8 Ιανουαρίου. Η επίσημη διαβεβαίωση ήρθε μετά από συνεχείς ερωτήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ανατρέποντας τις προηγούμενες εκτιμήσεις για τον τόπο παραμονής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατάφερε να φτάσει στον τελικό της προορισμό χωρίς να αφήσει εύκολα ίχνη. Από την Πάτρα όπου ζούσε, πούλησε κοσμήματα για να εξασφαλίσει χρήματα, κρύφτηκε προσωρινά στου Ζωγράφου και κατόπιν μετέβη σε τουριστικό πρακτορείο στην Ομόνοια. Εκεί έβγαλε εισιτήριο για την προγραμματισμένη πτήση της Lufthansa προς Φρανκφούρτη και με ταξί κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο, απ’ όπου αναχώρησε περίπου στις 17:30.

1

Η 16χρονη ταξίδεψε ανενόχλητη, αφενός λόγω της πολιτικής της αεροπορικής εταιρείας που επιτρέπει σε ανήλικους την πτήση χωρίς συνοδεία, αφετέρου επειδή η εξαφάνισή της δεν είχε ακόμη καταγραφεί επισήμως από την ΕΛΑΣ. Η δήλωση εξαφάνισης υποβλήθηκε περίπου δύο ώρες μετά την αναχώρηση της Λόρας, στις 19:30 της ίδιας ημέρας.

 

Διαβάστε επίσης 

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη των αστυνομικών της Βουλής που κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών τους

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζητώ συγγνώμη για το «τζάμπα πέθανε» (βίντεο)

Επανυπολογισμός σύνταξης ανά πενταετία για εργαζόμενους συνταξιούχους