ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι σήμερα το απόγευμα συνελήφθη ένας νέος 22 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους διαδηλωτές οι οποίοι χθες βράδυ, επιτέθηκαν σε αστυνομικό, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Τορίνο.
Όπως φαίνεται σε βίντεο το οποίο μεταδόθηκε σε διαδίκτυο και τα ιταλικά τηλεοπτικά κανάλια, ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με σφυρί και κλωτσιές, ενώ βρισκόταν στο έδαφος και είχε χάσει το κράνος του.
Ο αστυνομικός, 29 ετών, ονομάζεται Αλεσάντρο Καλίστα και -όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί- αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο Le Molinette του Τορίνο για να λάβει και την αναγκαία υποστήριξη από ψυχολόγους.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Βίαια επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Τορίνο
Δένδιας για Συνταγματική αναθεώρηση: «Ποιος από εμάς δεν βλέπει την κρίση αξιοπιστίας των θεσμών»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε σε ρέμα
- Πρεμιέρα για το «Melania» στην Αθήνα σε ειδική προβολή – Γκιλφόιλ, ζεύγος Βασιλάτου, Αργυρός και Νίκα υπογράφουν την πρόσκληση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.