ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Pantheon Tankers Management, της Άννας Α. Αγγελικούση παρέλαβε το νεότευκτο πλοίο M/T Sea Condor, το οποίο ύψωσε την ελληνική σημαία.

Η εταιρεία, σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε:
“Με χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή παράδοση του M/T Sea Condor — ενός δεξαμενόπλοιου μεταφοράς προϊόντων και αργού πετρελαίου χωρητικότητας 114.000 DWT, Ice Class, που πλέον πλέει με υπερηφάνεια υπό ελληνική σημαία.

Με αυτό το ορόσημο, ολοκληρώνεται ένα ακόμη επιτυχημένο έργο νεότευκτης κατασκευής.
Ιδιαίτερη αναγνώριση αποδίδεται στο γραφείο ναυπηγήσεων μας, στην ομάδα Νέων Κατασκευών και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτού του έργου”.
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Κακαλής επικεφαλής του Κέντρου Μείωσης Εκπομπών Ναυτιλίας – MERC
H Costamare του Κωστή Κωνσταντακόπουλου θα ναυπηγήσει 12 πλοία μεταφοράς κοντέινερ
Βασίλης Κορκίδης: Ο «Έρπων πληθωρισμός» στην Ελλάδα και η ανάλυση της ακρίβειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόρα Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, έχει ανοίξει μια «υγιής» συζήτηση
- ΗΠΑ: Σε ιστορικά χαμηλά οι αιτήσεις ανεργίας – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1969!
- Κριστίν Λαγκάρντ (ΕΚΤ): Συζητήθηκε η πιθανότητα αύξησης των επιτοκίων – Ο πόλεμος επηρεάζει αρνητικά την οικονομία
- Χρ. Μεγάλου: Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με το guidance – δεν έχουμε επηρεαστεί από τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.