ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 56 ετών στην Ανω Γλυφάδα, η οποία φέρεται να εγκλωβίστηκε από αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατέβηκαν από το βουνό, μετά τις ισχυρές καταιγίδες που χτύπησαν την περιοχή.
Το περιστατικό συνέβη στην οδο Κύριλου και Μεθόδιου στη Τερψιθέα.
Η κακοκαιρία που σάρωσε την Αττιική ειδικότερα, μετά το απόγευμα της Τετάρτης χτύπησε ιδιαίτερα την Άνω Γλυφάδα, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ορμητικούς χειμάρρους που παρασύρουν ό,τι βρεθεί στο πέρασμά τους, όπως καταγράφεται και σε βίντεο από την οδό Ανθέων.
Σε ένα από αυτά φαίνεται η στιγμή, που ένας κάδος με σκουπίδια πέφτει με φόρα στο πίσω μέρος ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Στη συνέχεια το αμάξι παρασύρεται κι αυτό από τα νερά, με αποτέλεσμα να αρχίζει μια τρελή πορεία προς τα κάτω, καθώς χτυπάει κι ένα άλλο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, αρχικά παρασυρόμενο από τη ροή των υδάτων σταματά πάνω σε θάμνο που βρίσκεται στη νησίδα, όμως τα νερά είναι τόσο ορμητικά που το παρασύρουν.
Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η κατάσταση στον δρόμο να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς στο οδόστρωμα υπάρχουν και φερτά υλικά.
Διαβάστε επίσης
Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στον Σ.Σ. Δεκέλειας λόγω της κακοκαιρίας
Παράλιο Άργους: Λιμενικός ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Voria: Αυτό είναι το σχέδιο των Λασκαρίδη – Κόκκαλη για το καζίνο στο Μαρούσι
- Χρηματιστήριο: Οι τέσσερις λόγοι που γύρισε η αγορά από τις 2.200 μονάδες
- Θάνος Πλεύρης: τα αυτονόητα και οι ΜΚΟ
- Η μεγάλη έξοδος των CEO στον κλάδο πολυτελείας συνεχίζεται – πρωταγωνιστές Kering, LVMH και η πίεση στην ωρολογοποιία