ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθυστέρηση υπάρχει στην αναχώρηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας τις τελευταίες ώρες.
Η αναχώρηση του πρωθυπουργού για την ελβετική πόλη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και αφού διασφαλιστεί η ομαλή διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό της χώρας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης για να συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο τη Γροιλανδία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλειστηριασμοί: Τι έφεραν για Καπνική Μιχαηλίδης, Παζαρόπουλο και Βωβό
- Bloomberg για νέο πακέτο στήριξης: Σε τροχιά σταθερότητας η Ελλάδα μετά από την 10ετή κρίση χρέους
- Τσιάρας: Zήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- ΕΛΣΤΑΤ: Κατέβηκε στα 362,9 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το 4ο τρίμηνο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.