ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για σκηνικά εσωστρέφειας και πολιτικής ασυνεννοησίας έκανε λόγο σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου, σχολιάζοντας την εικόνα που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής του γραμματείας.
Μιλώντας στο Mega, η κ. Σδούκου έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου το 2025, μιλώντας παράλληλα για τον προγραμματισμό του 2026, τις διεθνείς εξελίξεις και την άρνηση της αντιπολίτευσης να συμμετάσχει στη διακομματική επιτροπή για το αγροτικό.
Για το ΠΑΣΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά, «είδαμε μια εικόνα όπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ πλακώνονταν πολιτικά μεταξύ τους, στη συνέχεια διέρρεαν ότι πλακώθηκαν και μετά τσακώνονταν και για το ποιος διέρρευσε τι. Μια “ωραία ατμόσφαιρα”, που θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος».
«Επειδή ακούω συχνά ότι στοχεύουν στην πρωτιά, θα τους έλεγα να βάλουν πρώτα ως βασικό στόχο το να μη πλακώνονται μεταξύ τους και μετά να συζητήσουν για το πώς και αν θα τη διεκδικήσουν», συμπλήρωσε.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι «εμάς βέβαια δεν μας ενδιαφέρουν τα του οίκου του ΠΑΣΟΚ» τόνισε και συμπλήρωσε «την ίδια στιγμή που αυτά συνέβησαν στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο πρωθυπουργός προετοιμαζόταν για το Νταβός και η κυβέρνηση παρουσίαζε με υπευθυνότητα και διαδικασίες λογοδοσίας τον απολογισμό του 2025 και τον προγραμματισμό για το 2026».
Δείτε τη συνέντευξη
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Μοιράστηκε βίντεο από την πρώτη συνεδρίαση του Eurogroup υπό την προεδρία του
Υπουργείο Μετανάστευσης: Νέος υποδιοικητής της υπηρεσίας Ασύλου ο Νίκος Γιαννακόπουλος
ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει τη δεύτερη υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας στην ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά βάζει ο Πόλεμος στο Ιράν στη μάχη των λόμπι για την επόμενη μέρα στην ενέργεια
- Πόλεμος στο Ιράν: Συνεχίζεται για 9η μέρα ο πόλεμος – Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις σε Τεχεράνη και Λίβανο – Τέσσερις νεκροί στη Βηρυτό (upd)
- Γιώργος Προκοπίου… όπως Ωνάσης και Νιάρχος: Τα πλοία του αψηφούν τους πυραύλους στα Στενά του Ορμούζ – Αφιέρωμα της WSJ
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ χτύπησε την Ήπειρο, κοντά στην Αλβανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.