ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ημερομηνίες που θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.
Όπως διευκρινίζεται, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗΔΕΗ -0,59%, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Διαβάστε επίσης:
ΤΕΑΥΦΕ: Αύξηση 8,33% στις επικουρικές συντάξεις μετά από 12 χρόνια αναμονής
Έξι στους δέκα Έλληνες δεν αποταμιεύουν τη σύνταξή τους – Τι λέει η έρευνα της Insurance Europe
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.