ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Grand Opening: Το ανανεωμένο κατάστημα Allwyn στην Allwyn Arena δίνει το στίγμα της νέας εποχής – Δείτε τι έγινε στα λαμπερά εγκαίνια
Η Allwyn προχώρησε σε ακόμη μία αγορά μετοχών του ΟΠΑΠ σε μέση τιμή 18,1859 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 2.648.358 ευρώ.
Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ
Η «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και των σχετικών διατάξεων του ελληνικού δικαίου, ότι την 14 Ιανουαρίου 2026 έλαβε γνωστοποίηση από την «Allwyn International AG» («AIAG»), νομικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:
– Pavel Šaroch, Αντιπρόεδρος / Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
σχετικά με τις κατωτέρω συναλλαγές επί μετοχών της Εταιρείας.
Την 14 Ιανουαρίου 2026, η AIAG απέκτησε 145.627 κοινές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 18,1859 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 2.648.358 ευρώ. Ταυτόχρονα, οι μετοχές που αποκτήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για το μερικό διακανονισμό των ανοιχτών θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) που γνωστοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025.
Οι αγορές των κοινών μετοχών πραγματοποιήθηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικούς τόπους διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ), ενώ οι συναλλαγές μερικού κλεισίματος των θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) εκτελέστηκαν εξωχρηματιστηριακά (OTC) / εκτός τόπου διαπραγμάτευσης.
Η παρούσα ανακοίνωση πραγματοποιείται και δημοσιοποιείται από την Εταιρεία, όπως απαιτείται από τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014.
Διαβάστε επίσης
Optima Asset Management: Πρωτιά στις αποδόσεις Αμοιβαίων Κεφαλαίων με 53,6% για το 2025
Autonomous: Γιατί αναβαθμίζει την Τράπεζα Πειραιώς – Η Ελλάδα στην κορυφή της κατάταξης
Εκρηκτική άνοδος των ναύλων στα τάνκερ μετά τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα – Σε υψηλό διετίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Συνεχής επαγρύπνηση για την άμεση και ασφαλή επιστροφή των Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή
- Axios: Από τον Δεκέμβριο Τραμπ – Νετανιάχου σχεδίαζαν την επίθεση στο Ιράν – Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στον θάνατο Χαμενεϊ
- Τραμπ: Το Ιράν ζητά διαπραγματεύσεις – 48 ηγέτες εξαφανίστηκαν σε μία επιχείρηση
- Χάος στα Αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής – Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.