Η Μόσχα ανέλαβε τον έλεγχο τεσσάρων εργοστασίων της Rockwool στη Ρωσία, όπως ανακοίνωσε η δανική εταιρεία κατασκευής μονωτικών υλικών.
“Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι εγκρίθηκε προεδρικό διάταγμα στη Ρωσία, που προβλέπει ότι εξωτερική διοίκηση αναλαμβάνει τον έλεγχο της θυγατρικής της Rockwool στη Ρωσία. Η Rockwool δεν έχει πλέον τον έλεγχο των περιουσιακών της στοιχείων στη χώρα”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Ο όμιλος, που ανέφερε έσοδα 261 εκατομμυρίων ευρώ από τις δραστηριότητες πέρυσι στη Ρωσία, υπογραμμίζει πως “δεν είναι αισιόδοξος” για την πιθανότητα ανατροπής της ρωσικής απόφασης.
Διαβάστε επίσης
Στιβ Γουίτκοφ: Μυστική συνάντηση με τον Ρεζά Παχλαβί, τον εξόριστο γιο του σάχη του Ιράν
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αρνήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε για τη «βοήθεια» προς τους διαδηλωτές στο Ιράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μανιάτης: Ζητά κυρώσεις κατά της Τουρκίας από την ΕΕ
- Deutsche Bank για Theon: Έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ – Τιμή στόχος 39 ευρώ
- Πειραιάς: Συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση μετά από διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, αλλαγές σε Μετρό και Τραμ
- Βιωσιμότητα: Ο ΔΑΑ γυρίζει σελίδα μετά την ολοκλήρωση του ROUTE 2025 – Νέοι, ακόμη πιο φιλόδοξοι στόχοι για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.