ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ουκρανία αντιμετώπισαν προβλήματα υδροδότησης μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Ντνιεπροπετρόφσκ, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ολέξιι Κουλέμπα.
Οι περισσότερες υπηρεσίες έχουν αποκατασταθεί αλλά περίπου 20.000 νοικοκυριά δεν έχουν ακόμη νερό και 250.000 δεν έχουν θέρμανση, προσέθεσε ο Κουλέμπα.
Διαβάστε επίσης
Βανς για Γροιλανδία: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να πάρουν τον Τραμπ στα σοβαρά
Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.