ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στήριξη στον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι προσέφερε μέσω Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, μετά από συνομιλία που είχε μαζί του, καλώντας παράλληλα σε αποκλιμάκωση της έντασης.
«Μόλις μίλησα με το Μαριάνο Ραχόι. Μοιράζομαι τα συνταγματικά του επιχειρήματα, απηύθυνα έκκληση για την αναζήτηση τρόπων αποφυγής της περαιτέρω κλιμάκωσης και της χρήσης βίας», έγραψε ο πρόεδρος Τουσκ στο Twitter.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς σχολίασε ο γερμανικός Τύπος το δημοψήφισμα στην Καταλονία;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Καταλονία «φλέγεται»: Χάος, βία και συγκρούσεις παντού – Ξεπέρασαν τους 760 οι τραυματίες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαριάνο Ραχόι: Σήμερα δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα για την Καταλονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Snap: Απογοήτευση από τα έσοδα και τον αριθμό χρηστών στο τρίτο τρίμηνο – Πτώση 10% για τη μετοχή
- Wall Street: Επιστροφή στις 53.000 μονάδες για τον Dow Jones με άλμα 3% για τη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
- Το Αιγαίο δεν χάνεται με κανονιές, αλλά με σιωπές: Ο πόλεμος του βυθού έχει ήδη αρχίσει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.